Jymy-yllätys: Ariana Grande meni naimisiin viikonloppuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtien A-sarjaan jo pitkään lukeutunut Ariana Grande ei juuri yksityiselämänsä tapahtumia sosiaalisessa mediassa paljastele, ja nyt hän on astellut avioliiton satamaan. Miljoonien ihailema suosikkilaulaja meni nimittäin viikonloppuna naimisiin Dalton Gomezin kanssa.

Asiasta uutisoineen TMZ-verkkomedian mukaan häitä juhlittiin Granden kotona Mntecitossa vain pariskunnan pienen lähipiirin kanssa. Vieraita oli vain noin parikymmentä. Tiedossa ei ole oliko hääjuhlaa suunniteltu pitkään ja tuliko se pariskunnan lähipiirille yllätyksenä.

Popkaunotar ja Dalton Gomez menivät kihloihin hieman ennen joulua. Kihlautumisesta julkkispari kertoi avoimesti someseuraajilleen. Ariana Grande ja kiinteistövälittäjä Gomez ovat seurustelleet vuoden 2020 alkupuolelta saakka. He asuvat nyt Ellen DeGeneresiltä noin 5,5 miljoonalla eurolla ostetussa luksustalossa.