Hupsista, Demi Rosen pikkumekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on noussut kuuluisuuteen etenkin sosiaalisessa mediassa jakamiensa kuvien ansiosta. Tähdellä onkin pelkästään Instagramissa nykyään jopa 16,4 miljoonaa seuraajaa eri puolilta maailmaa.

Tällä kertaa Demi on poseerannut Espanjan bilesaari Ibizalla, jossa hän on nautiskellut kahvilan ilmapiiristä ja keikistellyt valkoisessa pikkumekossa. Lieneekö sattumaa tai ei, mutta Rosen mekko paljasti hänen muhkeat pakaransa silminnäkijöille.

Uusikuu tarkoittaa Kuun vaihetta, jolloin taivaankappale näyttää maanhan kokonaan pimeältä. Demi Rose vaikuttaa kiinnostuneen julkaisujensa perusteella ilmiöstä sen astrologisen merkityksen vuoksi. Tuttuun tapaansa Demi Rose on myös julkaissut Instagramissa runsain määrin bikinikuvia, joissa hänen yllään nähdään värikkäämpiäkin uima-asuja.