Kajakoija pelasti miehen hukkumiselta – dramaattinen tilanne tallentui videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kajakoimassa olleen naisen rauhallisissa merkeissä alkanut retki sai taannoin dramaattisen käänteen. Hän päätyi pelastamaan toisen kajakoijan, joka oli vaarassa hukkua jouduttuaan veteen. Pelastus ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Sally Wallock oli kajakoimassa Kanadan Okanagan-järvellä, kun hän huomasi edessään odottamattoman tilanteen. Vedessä oli mies, jonka oma kajakki oli kääntynyt ylösalaisin. Pahentuneiden sääolosuhteiden yllättämä mies oli ollut pulassa ainakin 45 minuutin ajan.

Wallock kehotti miestä pitelemään hänen kajakistaan kiinni. Kaksikko kuitenkin joutui CTV-uutissivuston mukaan uudelleen ongelmiin myös Wallockin kajakin käännyttyä ympäri miehen yrittäessä nousta sen kyytiin. Lopulta nainen onnistui kuitenkin saamaan apua lähellä liikkuneelta veneilijältä, ja kumpikin pääsi lopulta turvaan rannalle.