Spice Girls -tähti Mel B järkyttävällä videolla – kampanjoi parisuhdeväkivaltaa vastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Mel B tunnetaan julkisuudessa parhaiten Spice Girls -tähtenä, mutta tähden elämään on mahtunut myös synkemiä hetkiä. Nyt Mel B nähdään Women’s Aid -järjestön tuoreella Love Should Not Hurt -videolla, jonka tarkoituksena on lisätä ihmisten tietoisuutta parisuhde- ja perheväkivaltaa kohtaan.

Fabio D’Andrean musiikin säestämä Love Should Not Hurt -video ei sisältönsä puolesta sovellu kaikille katsojille. Mel B nimittäin esiintyy siinä naisena, joka pakenee väkivaltaisesta parisuhteesta. Mel B:n hahmon poikaystävä esiintyy videolla muiden ihmisten läsnollessa rakastavana unelmakumppanina, mutta pahoinpitelee tyttöystäväänsä heidän ollessa kaksin.

Mel B:n veriset ruhjeet ja mustelmat ovat videolla taitavan maskeerauksen ansiota, mutta tähden mukaan hänellä on kokemusta parisuhdeväkivallasta myös todellisessa elämässä. Poptähden mukaan hän joutui ex-aviomiehensä Stephen Belafonten pahoinpitelemäksi sekä fyysisesti että henkisesti heidän suhteensa aikana. Mel B kertoi Instagramissa tuoreen videon näyttävän, miltä parisuhdeväkivalta näyttää hymyjen teeskentelyn ja kontrolloivien suudelmien takana.