Upea show! Suomen Blind Channel rokkasi Euroviisuissa tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustaja parhaillaan käynnissä olevissa Euroviisuissa on Blind Channel -yhtye, jonka Dark Side -kappale erottuu edukseen viisukarsintojen kappaleista. Tänään torstaina suomalaisyhtye rokkasi upeasti ja show oli taatusti energisin tämän toisen semifinaalin esityksistä. Aika näyttää saako Suomen viisuedustaja riittävästi ääniä noustakseen finaaliin saakka.

Suomen jälkeen semifinaalissa nähtiin Liettuan esitys, joka lienee yksi koko kilpailun seesteisimmistä, mikä nosti entisestään Suomen vauhdikkaan kappaleen ja esityksen merkitystä. Suomea on pidetty ennakkoon todennäköisenä finalistina. Tänään nähtiin myös aivan poikkeuksellisesti ennakkoon tallennettu esitys, kun Islannin tiimissä oli todettu keskiviikkona koronatapaus ja esitys näytettiin semifinaalissa aiemmin tallennettuna.

Blind Channelin semifinaalissa nähdyn esityksen myötä voidaan hyvällä syyllä todeta, ettei finaaliin pääseminen ole ainakaan kappaleen energiasta kiinni. Aivan toinen asia sitten on miten viisufanit suhtautuvat rockmusiikkiin. Monilla on toki vielä muistissa Lordin viisusensaatio vuonna 2006, jolloin raskaalla rockilla murskattiin myös Euroviisujen piste-ennätys.