Elsa Hosk imetti Tuulikki-tytärtä Voguen kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä. Nyt Elsa on toiminut kuten suomalaistaustaiset yleensä, eli imettänyt tytärtään. Kaiken lisäksi todella poikkeuksellisessa tilanteessa.

Hosk on nimittäin poseerannut Vogue-lehden venäläiseen versioon omassa kodissaan, ja lehden kuvauksissa Tuulikki-pienokainen tuli luonnollisesti nälkäiseksi. Supermalli päätti ottaa imetystauon, avasi paitansa ja ruokki ihastuttavan jälkikasvunsa siten kuin luonto on sen tarkoittanut. Sen jälkeen supermalli jatkoi poseeraamista muotilehtien raamattuna pidetyn lehden sivuille.

– Nämä olivat ensimmäiset kuvaukseni äidiksi tulemisen jälkeen. Se oli todella erityinen päivä ja kevyt siirtyminen takaisin työelämään. Kuvaustiimi tuli kotiini, söimme lounasta puutarhassa, imetin tytärtäni kuvausten välillä ja talo oli täynnä upeita vaatteita. Päivän päätteeksi hyppäsimme uima-altaaseen ja keskustelimme intohimoistani, kuten arkkitehtuurista ja sisustuksesta, Elsa Hosk kuvaili työpäiväänsä.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.