Evelina vitsaili edesmenneestä prinssi Philipistä – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen suosituimpien artistien joukkoon kuuluva poptähti Evelina on ihastuttanut viime aikoina hänen vahvalla olemuksellaan sosiaalisessa mediassa. Evelina ottaa usein kantaa tärkeisiin aiheisiin ja puhuu muun muassa tasa-arvon ja kehopositiivisuuden puolesta. Nyt nainen kuitenkin vitsaili edesmenneen prinssi Philipin kustannuksella, mikä oli monille liikaa.

Evelina julkaisi itsestään Instagramissa upean kuvan, jossa hän poseeraa sängyllä. ”Mulla ja kuningatar Elizabethilla on yhteistä se et molemmil on tiedos hot girl summer”, Evelina sanaili kuvatekstissään. Tähti viittasi prinssi Philipin kuolemaan ja siihen, että Elisabet II on nyt leski.

Monille naisen vitsailu näyttää olleen liikaa, koska Evelina on tehnyt päätöksen poistaa kuvasta kommentoinnin kokonaan. Hän myös päivitti julkaisunsa kuvatekstiä myöhemmin. ”Ei ole tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, siispä pahoitteluni. Rauhaa ja rakkautta ja aurinkoa, uusia pettymyksiä kohti”, Evelina kirjoittaa.