Teinipoika ryösti puukolla uhaten Lauttasaaressa – poliisi selvittää tapausta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin Lauttasaaressa tapahtui sunnuntaina 11. huhtikuuta epäilty törkeä ryöstö, johon liittyen poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön. Helsingin poliisin nuorisoryhmän selvityksen perusteella 16-vuotiaan pojan epäilleen ryöstäneen omaisuutta kolmelta nuorelta. Uhreja saattaa olla enemmän.

Epäilty tapasi nuoret lauttasaarelaisen koulun pihalla ja käski luovuttamaan omaisuuden puukolla uhaten. Saaliksi hän sai muun muassa langattomia kuulokkeita. Poliisi löysi epäillyn hallusta myös sellaista omaisuutta, jonka hän on mahdollisesti anastanut muilta henkilöiltä.

– Poliisin tietojen mukaan sama epäilty jahtasi Lauttasaaressa myös muita nuoria sunnuntaina 11. huhtikuuta, sanoo tutkinnanjohtaja. Poliisi pyytää, että mahdolliset muut asianomistajat ja asioista jotain tietävät ovat yhteydessä nuorisoryhmään nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai 029 547 1200, sanoo rikoskomisario Marko Forss.