Alaston nainen autokaupassa – masturboi myytävän auton takapenkillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Mankatossa sunnuntaina päivystänyt poliisipartio sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen autokaupassa hämmennystä aiheuttaneesta naisesta. Kyseessä oli Jennifer Dorit Weber, joka oli vahvasti päihteiden vaikutuksen alaisena. Hän oli autokaupassa alasti.

Ilmoituksen mukaan 35-vuotias nainen oli mennyt autokaupassa autosta toiseen. Poliisit tutkivat ensin naisen oman auton, mutta eivät löytäneet hänestä merkkejä. He kuitenkin huomasivat pienen matkan päässä sijaitsevan ajoneuvon oven olleen avoinna ja naisen jalan roikkuvan auton ulkopuolella. Kyseessä oli häiriötä aiheuttanut nainen.

Poliisit löysivät Weberin ajoneuvon takapenkiltä jalat taivasta kohti nostettuina. Nainen masturboi. Hän luuli olevansa Floridassa, mutta kertoi saapuneensa Minneapolisin lähellä sijaitsevaan kaupunkiin miehiä tyydyttämään. Nainen toimitettiin sairaalaan ja hänen epäillään nauttineen metamfetamiinia ennen masturbointisessiota, The Smoking Gun uutisoi.