Lisääntymisklinikan tohtori hämmästyi – kaksossiskot haluavat vauvan täsmälleen samaan aikaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaiset Anna ja Lucy ovat tulleet maailmalle tunnetuksi sisaruksina, jotka näyttävät, käyttävät ja pukeutuvat tismalleen samanlaisesti. Heillä on jopa yhteinen mies. Nyt naiset haluavat tulla raskaaksi täsmälleen samaan aikaan.

Naiset ovat sanoneet, että tuntevat olevansa kuin yksi henkilö kahdessa eri vartalossa. He haluavat Ben-nimisen miehensä hedelmöittävän heidän munasolunsa samanaikaisesti siten, että naiset saavat jälkikasvua samaan aikaan. Sisarukset hakeutuivat lisääntymisklinikalle.

– En ole ikinä ennen kuullut, että jotkut haluavat samaan aikaan raskaaksi, joten se oli pieni shokki, klinikan tohtori Joo Teoh kertoo, ja ohjeistaa naisia, että samanaikainen raskaus on hyvin epätodennäköistä luonnollisin keinoin.