Pariskunnan riita päättyi ikävästi – ämpärillinen virtsaa päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nyt ensimmäisenä kerrottakoon, että emme tiedä miksi kenelläkään on asunnossaan ämpäri täynnä virtsaa, eikä syytä tule ilmi seuraavassa poliisiuutisessakaan. Joka tapauksessa sellaisella on heitetty tyttöystävää parisuhderiidan yhteydessä Yhdysvaltojen South Carolinassa.

The Smoking Gun kertoo 61-vuotiaan Fred Funnyen tulleen Myrtle Beachilla sijaitsevaan kotiinsa juopuneena. Hän oli vaatinut 27-vuotiasta tyttöystäväänsä suorittamaan naiselle kuuluvia velvollisuuksia. Tilanne oli eskaloitunut riidaksi.

Mies oli heittänyt aamuyöllä virtsaa täynnä olleen ämpärin tyttöystävänsä päälle. Poliisit huomasivat paikalla olleen Funnyen haisseen alkoholilta. Sen sijaan hänen tyttöystävänsä haisi virtsalta ja maassa oli märkiä lätäköitä. Mies toimitettiin putkaan. Neljä vuotta yhdessä ollut pariskunta muutti saman katon alle vasta viisi kuukautta sitten.