Sale-kaupunkipyörät Tampereella – lanseeraus Näsinneulasta tehtävällä stuntilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereella päästään kesäkuun alusta alkaen ajelemaan pääkaupunkiseudulta tutuilla, kaikille käytössä olevilla kaupunkipyörillä. Sale-pyörät ilmestyvät Tampereen katukuvaan 7. kesäkuuta.

Tampereella otetaan kesäkuussa käyttöön yhteensä jopa 200 Sale-pyörää, ja heinäkuussa määrää lisätään vaiheittain 500 pyörällä. Pyörät on mahdollista ottaa käyttöön älypuhelimeen ladattavalla Tampereen kaupunkipyörä -sovelluksella. Sale-pyörillä päästään kulkemaan 24 tunnin ajan viiden euron hintaan, seitsemän vuorokauden ajan 10 euron hintaan ja koko 31. lokakuuta kestävän kauden loppuun saakka 25 euron hintaan.

Sale-pyörien lanseeraustilaisuus järjestetään Jugendtorilla Commercen talon edustalla. Pirkanmaan Osuuskaupan Facebook-livessäkin nähtävässä tilaisuudessa seurataan muun muassa maailmanennätysyritystä ja stomp-esityystä. Lanseerauspäivänä nähdään myös Sale-pyörällä Näsinneulasta tehtävä stuntti, joka esitetään suorana lähetyksenä Jugendtorin jättiscreenillä ja Facebookissa.