Seiska: Uusi skandaalipari on syntynyt – Heikki Lampela ja Sandra Bay viihtyvät yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudesta tuttu asianajaja ja varatuomari Heikki Lampela on nähty viime aikoina useaan otteeseen aikuisviihdetähti Sandra Bayn seurassa Helsingissä. Sandra Bay nousi julkisuuteen viime vuonna.

Seiskan mukaan Bayn kerrottiin taannoin olleen seksisuhteessa rokkikukko Archie Cruzin kanssa. Seksikäs blondi on työskennellyt aikuisviihteen parissa. Hänen seurassaan useasti viime aikoina bongattu Heikki Lampela on puolestaan pitänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Heikki Lampela on ollut takavuosina otsikoissa myrskyisten parisuhteiden kautta. Mies on muun muassa tuomittu entiseen kumppaniin liittyvästä pahoinpitelystä. Heikki Lampela täytti tänä vuonna 60 vuotta. Sandra Bay on noin kolmekymppinen.