Suomen euroviisu räjäytti potin – yleisö riehaantui viisuareenalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustaja tämän vuoden Euroviisuissa esiintyi hetki sitten Rotterdamin areenalla, ja esitys oli todella päräyttävä. Viisuyleisön vastaanotto erotti Suomen kappaleen kohdalla täydellisesti kaikista muista tähän saakka nähdyistä.

Heti Dark Side -kappaleen ensitahdeista paikalla ollut yleisömeri villiintyi tanssimaan ja energia poikkesi selkeästi muista viisuesityksistä. Tämä kävi ilmi myös kappaleen loputtua, sillä Suomen saamat suosionosoitukset olivat kuin toisesta maailmasta verrattuna muihin tähän mennessä nähtyihin esityksiin.

Suosionosoitukset eivät tulleet yllätyksenä, sillä semifinaalissa Suomen finaalipaikka julkistettiin viimeisenä toisesta ryhmästä, ja julkistuksen kynnyksellä viisuareenan yleisömeri huusi villisti ”Finland, Finland” vaatien Suomen kappaleelle finaalipaikkaa. Yleisö sai lopulta mitä halusi, ja nyt Dark Side on esitetty.

Kuva: Eurovision

Heti Suomen finaaliesityksen jälkeen eräs viisujen juontajista suuntasi viisuselostajien koppien luokse, ja siinä samalla käveli Suomen selostuskopin ohi. Selostaja Mikko Silvennoinen näki tilaisuutensa tulleen ja työnsi oven raosta kätensä, jossa oli Blind Channelin kilpailukappaleeseen liitetty teksti JOIN.