Hilary Duff ei siedä imettämistä – rintoihin sattuu liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff on viime aikoina tehnyt vähemmän töitä julkisuudessa ja keskittynyt enemmän omaan perheeseensä. Hilary Duffin ja Matthew Koman perhe kasvoi maaliskuun lopulla yhdellä kun tähti synnytti kolmannen lapsensa.

Nyt kolmen lapsen äiti Hilary Duff on kommentoinut People-sivustolle imettämistä, jota hän pitää liian kivuliaana nauttiakseen siitä. 33-vuotias Duff on myös kertonut, että hän ei ole onnistunut tuottamaan lapsilleen tarpeeksi maitoa, minkä vuoksi imettäminen on myös ollut aina hyvin tunteikasta. Hilary Duffia harmittaa myös se, että hänen kaksi muuta lastaan jäävät niin vähälle huomiolle koska naisen pitää istua joka välissä imettämään.

Maaliskuun 24. päivä syntynyt tyttö Mae James Bair on pariskunnan toinen yhteinen lapsi. Heillä on myös kaksivuotias tytär Banks Violet, jonka lisäksi Hilary Duffilla on hänen ex-miehensä Mike Comrien kanssa yhdeksänvuotias poika Luca Cruz. Hilary Duff julkaisi taannoin huvittavan videon, jossa hän kertoi viimein ymmärtäneensä, että kolme lasta on paljon.