LeBron James Space Jam -hittielokuvan jatko-osaan – katso tästä maistiainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Väiski Vemmelsäären, Repe Sorsan ja muut Looney Tunes -hahmot Michael Jordanin rinnalle koripallokentälle heittänyt Space Jam on saamassa jatkoa. Space Jam: Uusi legenda -elokuvassa piirroshahmot kohtaa tällä kertaa NBA-tähti LeBron James.

Space Jam: Uusi legenda -elokuvassa LeBron James joutuu poikansa kanssa jumiin virtuaalimaailmaan algoritmi Al-G Rhythmin ansiosta. Hänen täytyy Michael Jordanin tavoin johtaa Väiski Vemmelsääri, Repe Sorsa, Lola Bunny ja muut piirroshahmot voittoon koripallokentällä.

Animaatiota ja näyteltyä elokuvaa yhdistelevästä Space Jam: Uusi legenda -elokuvasta saadaan esimakua tuoreessa trailerissa. Trailerissa vilahtavat LeBron Jamesin ja Looney Tunes -hahmojen lisäksi lukuisat Warner Bros -yhtiön omistamat hahmot King Kongista Jokeriin sekä jopa Mad Max ja Kellopeliappelsiini -elokuvista tuttuihin kasvoihin. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 16. heinäkuuta.