Karmiva hetki sirkuksessa: Leijona hyökkäsi leijonankesyttäjän kimppuun yleisön edessä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäläisessä sirkuksessa todistettiin taannoin veret seisauttavaa tilannetta. Leijonankesyttäjä joutui yllättäen leijonan hyökkäyksen kohteeksi lavalla. Tilannetta seurasi yleisö, jossa oli runsaasti lapsia.

Välikohtaus tapatui kiertävässä sirkuksessa Novosibirskissä lauantaina. Kaksi naarasleijonaa, Vega ja Santa, nähtiin taistelemassa keskenään areenalla, kunnes Vega hyökkäsi leijonankesyttäjä Maxim Orlovin kimppuun. Käsivarteensa ja jalkaansa vammoja saanut Orlov kiidätettiin tapahtuneen jäljiltä sairaalaan.

Daily Mail -lehden mukaan yleisössä oli raskaana oleva nainen, joka kärsi epileptisestä kohtauksesta todistettuaan leijonan hyökkäystä. Orlovin mukaan vastaavanlaiset tapahtumat ovat nykyään harvinaisia, mutta villieläimet voivat olla arvaamattomia. Vega-leijona ei leijonankesyttäjän mukaan tule esiintymään jatkossa sirkuksessa.