Euroviisuvoittajan huumetestin tulos julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään viihdemaailmassa on kohistu lauantaina Euroviisujen finaalissa nähdystä tilanteesta, jossa italialaisen viisuvoittajan vokalistin epäiltiin käyttäneen huumeita suorassa lähetyksessä kymmenien miljoonien televisiokatsojien edessä. Kyseisessä tilanteessa Måneskin-yhtyeen laulaja Damiano David näytti vetävän nenäänsä jotain joukkueen pöydältä.

Sosiaalisessa mediassa laulajan epäiltiin käyttäneen kokaiinia. Lopulta kohu paisui niin suureksi, että Damiano David päätti mennä huumetesteihin, jotta varsinkin sosiaalisessa mediassa vellova huhumylly saataisiin rauhoittumaan. Nyt Euroviisujen organisaatio tiedottaa, että huumetestin tulokset ovat tulleet ja ne olivat negatiivisia. Viisuvoittajan laulaja ei siis mitä ilmeisimmmin käyttänyt huumeita viisulähetyksessä.

Italian Måneskin voitti sunnuntaina järjestetyn Euroviisujen finaalin, mutta samalla Suomen Blind Channel teki viisuhistoriaa sijoittumalla kilpailussa kuudenneksi. Sijoitus oli suomalaisittain kaikkien aikojen toiseksi paras heti Lordin viisuvoiton jälkeen vuonna 2006. Pisteitä jaettaessa Suomi nousi sensaatiomaisesti hetkellisesti ykköseksi, kun eri maiden yleisöäänten tulokset julkistettiin.