Megan Foxin asuvalinta punaisella matolla keräsi katseita – mekko ei turhia peitellyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Megan Fox on viime aikoina ollut otsikoissa pääasiassa parisuhdeasioiden merkeissä. Hän seurustelee nykyään poptähti Machine Gun Kellyn kanssa. Nyt kaksikko on nähty yhdessä punaisella matolla.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly osallistuivat sunnuntaina Los Angelesissa järjestettyyn Billboard Music Awards -gaalaan. Foxin asuvalina herätti runsaasti huomiota punaisella matolla. 35-vuotiaan tähden päällä ollut mekko ei nimittäin epätavallisen leikkauksensa ansiosta peitellyt liikoja.

Myös Machine Gun Kellyn asuvalinta oli jokseenkin paljastava, sillä tähden päällä nähtiin avonainen smokki ja avonainen paita, joiden alta näkyivät hänen tatuoitu rintakehä ja vatsansa. Pariskunta on seurustellut virallisesti viime vuoden kesäkuusta lähtien. Sekä Fox että Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Colson Baker, nähdään tulevassa Midnight in the Switchgrass -elokuvassa.

https://twitter.com/angelx_bear/status/1396663440760926208/photo/1