Anteeksi mitä? Kelly Osbournea ei tunnista enää samaksi ihmiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ozzy ja Sharon Osbournen nuorin tytär Kelly Osbourne on laihtunut noin 40 kiloa vatsalaukun kavennusleikkauksen ansiosta. Viime vuosina terveellisiin elämäntapoihin hurahtanut nainen on esitellyt uudistunutta ulkonäköään Instagramissa. Hän on hyvin eri näköinen kuin aiemmin.

Nyt naisen epäillään turvautuneen laihdutusleikkauksen lisäksi myös plastiikkakirurgiaan. Naisen ylähuuli näyttää hieman muhkeammalta aiempaan verrattuna. Kelly Osbourne on yleensä rehellinen leikkauksistaan ja kertoo, että hän on ottanut pienet täyteaineruiskeet ainoastaan leukaan, otsaan ja ylähuuleen.

Kelly Osbourne on paljastanut aiemmin suoraan, että hän on käynyt leikkauksessa, mikä on johtanut painon nopeaan putoamiseen. Hänen kertomansa mukaan vatsalaukun kavennusleikkaus oli apu, jolloin 36-vuotiaan Osbournen laihduttaminen ja elämäntapamuutos saivat vauhtia.