Claudia Alende niukoissa bikineissä – nyt ei ole kangasta tuhlattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten kurvitar on nykyisin huippusuosittu kaunotar.

Tällä kertaa Claudia Alende on esitellyt Miss Peppu -kilpailusta tuttuja kurvejaan bikineissä, joissa ei ole ainkaan kangasta tuhlattu. Taannoin Alende kiinnitettiin glamourmallien suosiman bikinimerkin mainoskasvoksi, ja sittemmin hän on esitellyt usein yhtiön tuotteita sosiaalisessa mediassa.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.