Halseyn poikaystävä ylistää tulevaa äitiä – julkaisi suloisen viestin somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Halsey ei ole juurikaan esitellyt omaa rakkauselämäänsä sosiaalisessa mediassa vaan pyhittänyt kanavansa lähinnä musiikille ja kauneudelle lähdettyään mukaan kosmetiikkabisnekseen omalla meikkituotesarjalla. Tultuaan raskaaksi fanit ovat päässeet kuitenkin tutustumaan myös Halseyn poikaystävään.

Halsey yllätti taannoin seuraajansa Instagramissa paljastamalla odottavansa esikoislastaan. Halsey saa lapsen poikaystävänsä Alev Aydinin kanssa. Pariskunta on seurustellut jo jonkin aikaa, ja viime kesänä he ottivat myös samanlaiset tatuoinnit.

Nyt Alev Aydin julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa ja suloisen viestin, jossa hän ylisti poptähteä ja tulevaa äitiä. ”Hyvää ystävänpäivää koko maapallon mahtavimmalle naiselle. Rakastan sinua”, Alev Aydin kirjoitti jakamiensa kuvien yhteydessä. Pariskunnasta ja Halseysta napatut kuvat on otettu viime kesänä kun tähti ei ole ollut vielä raskaana.