Kim Kardashianin haaveet kokivat kolauksen – reputti lakiopintojen kokeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja liikenainen Kim Kardashian on jo jonkin aikaa opiskellut lakia. Tähti haaveilee asianajajan urasta edesmenneen isänsä jalanjäljissä. Opinnot eivät ole kuitenkaan sujuneet aivan suunnitelmien mukaisesti.

Kim Kardashian paljastaa Kardashianit-realitysarjan uudesta peräisin olevalla videolla reputtaneensa merkittävän kokeen. Kyseessä oli asianajajaksi tähtäävien ensimmäisen vuoden jälkeen suorittama niin kutsuttu ”baby bar” -koe. Kimin saama pistemäärä 474 jäi alle läpäisemiseen vaaditusta 560 pisteestä.

Kim Kardashian kertoo kuulleensa hänen tekemänsä neljän vuoden linjan kokeen olevan haastavampi kuin virallisen kolmivuotisen asianajotutkinnon kokeen. Hän kuitenkin kuvailee itseään epäonnistujaksi, ja kertoo opiskelleensa 10-12 tuntia kuuden viikon ajan. Kim sai tukea sisaruksiltaan, joiden mukaan heidän isänsä olisi silti ylpeä hänestä.