Vanessa Hudgens järjesti bikinishow’n somessa – seuraajat riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens on viime kuukausina muistellut aikaa ennen koronaa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Äskettäin Vanessa poseerasi The Goodtime Hotellin avajaisissa, mutta tällä kertaa kaunotar on järjestänyt todellisen bikinishow’n, kun hänet nähdään keikistelemässä kuvasarjassa punaisiin bikineihin pukeutuneena.

Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrellin ja Vanessan lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.