Jackass-kohu paisuu – ohjaaja haki lähestymiskieltoa Bam Margeralle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bam Margera kertoi taannoin saaneensa potkut tulevasta Jackass 4 -elokuvasta. Nyt elokuvan ohjaaja Jeff Tremaine on hakenut Margeralle lähestymiskieltoa. Oikeusteitse haettu lähestymiskielto on väliaikainen.

Tiedossa ei TMZ-sivuston mukaan toistaiseksi ole, miksi Jackass-televisiosarjaa ja kaikki Jackass-elokuvat ohjannut Jeff Tremaine tarkalleen ottaen on hakenut lähestymiskieltoa Bam Margeralle.

Margera julkaisi vain vähän ennen lähestymiskiellon julki tulemista Instagramissa avautumisen videon muodossa. Siinä hän syyttää Tremainea ja Jackass-tähti Johnny Knoxvilleä hänen pettämisestä ja hylkäämisestä.

Videon kommenteissa Jackass-tähti Steve-O vastasi Margeran avautumiseen kertoen Knoxvillen ja Tremianen järjestäneen aikoinaan hänen elämänsä päihdehelvetiltä pelastaneen intervention.

Steve-O:n mukaan kaikki yrittivät parhaansa mukaan saada Margeran mukaan Jackass 4 -elokuvaan, mutta tähti rikkoi toistuvasti sopimustaan vetämällä päänsä sekaisin päihteillä. Johnny Knoxville puolestaan kertoi taannoin GQ-lehden haastattelussa kaikkien Jackassin jäsenten haluavat Bam Margeran olevan onnellinen ja terve sekä saavansa kaiken tarvitsemansa avun, ja hänen mukaansa he yrittivät parhaansa mukaan saada Margeran tavoittamaan ne.

 

https://www.instagram.com/tv/CPO6ZUeh90P/?utm_source=ig_embed