Mies on käyttänyt 100 000 dollaria kauneusleikkauksiin: ”Haluan olla täydellinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Plastiikkakirurgia mahdollistaa omien kauneusihanteiden saavuttamisen kirurgin veitsen ja täytepistosten avulla. Ennen rajusti ulkonäköään muokanneita pidettiin kummajaisina, mutta nyt se on oma ihmistyyppinsä. Kaikki täytyy olla näyttävää.

Yksi heistä on Yhdysvaltojen Bostonissa asuva Joey Prixx. Hän on käyttänyt kehon ja ulkonäön muokkaamiseen yhteensä 100.000 dollaria. Syy löytyy hänen lapsuudestaan. Hän oli aina ujo ja luova poika, jolla oli vahva visio siitä, miltä hänen tulisi näyttää. Mies alkoi toteuttaa missiotaan parikymppisenä.

– Kun katson peiliin, pidän siitä mitä näen, kauttaaltaan lävistetty ja tautoitu Prixx kertoo.

Hänellä on muhkeat pakaraimplantit, joista mies on eritysen ylpeä. Ulkonäkönsä lisäksi Joey Prixx on saavuttanut unelmansa myös omalla lävistysstudiollaan.