Amanda Bynesin muodonmuutos yllätti fanit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien Hollywood-tähti Amanda Bynes on kärsinyt vakavista mielenterveysongelmista vuosien ajan. Hän on opiskellut tasapainoisemmassa elämäntilanteessa muotisuunnittelua. Nainen on myös kihlautunut kuntoutuksessa tapaamansa miehen kanssa.

Nyt Amanda Bynes on julkaissut kuvan Instagramissa pitkän tauon jälkeen. Yleensä naisen sosiaalisen median käyttäminen viittaa siihen, että hän on selvittänyt yhden kuntoutumisjakson elämässään. Toisinaan se on myös osoittanut huonomman kauden alkaneen. Joka tapauksessa hän on julkaissut uuden kuvan, jossa Amandalla on päällä nykytrendejä mukaileva asukokonaisuus.

Revityt pappafarkut, likaiset tennarit, iso flanellipaita ja nörttilasit kuuluvat kokonaisuuteen. Monen yllätykseksi nainen on värjännyt hiuksensa mustaksi. Hänellä on edelleenkin poskissaan sydämen muotoiset tatuoinnin. Kuva on julkaistu naisen hallinnoimalla Matte Black Online Store -sivustolla.