Frendit-juhlajakso on viimein julkaistu – esimakua saatiin trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit muistetaan yhtenä 1990-luvun ja 2000-luvun alun suurimmista komediasarjoista ja aikansa kansainvälisenä ilmiönä. Nyt vuonna 2004 päättyneen sarjan tähdet ovat palannut yhdessä ruutuun juhlajakson merkeissä.

Friends: The Reunion -erikoisjakso ilmestyi Suomessa HBO Nordic -palvelussa torstaina 27. toukokuuta, samana päivänä kuin se ilmestyi myös Yhdysvalloissa. Esimakua ohjelmasta saadaan HBO:n Youtubessa julkaisemassa trailerissa.

Friends: The Reunion ei ole varsinainen Frendien paluu televisioon, vaan siinä Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow ja David Schwimmer kokoontuvat studioon jakamaan muistoja sarjan kulissien takaa. Frendit-tähtien lisäksi ohjelmassa nähdään muun muassa ex-jalkapalloilija David Beckham, Lady Gaga, huippumalli Cara Delevingne, Game of Thrones -tähti Kit Harington, Justin Bieber ja kpop-yhtye BTS.