Jessica Edström pukeutui pelkkiin naruihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on saanut viime vuosina mukavasti jalansijaa kansainvälisillä somekaunotarten markkinoilla, sillä DJ-keikkoja tekevä kurvitar on saanut rohkeilla kuvillaan runsaasti seuraajia ympäri maailmaa.

Nyt suomalaiskaunotar on keikistellyt kameran edessä Playa del Carmenissa, jossa hän oli pukeutunut hyvin niukkoihin bikineihin. Kuvien perusteella on päivänselvää, että asu paljastaa merkittävästi enemmän kuin peittää.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.