Jounin Kauppa varoittaa somehuijauksesta: ”Ilmiantakaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median valtavan suosion johdosta siitä on muodostunut suosittu paikka myös levittää erilaisia huijauksia ja jopa rikoksia. Nyt Instagramissa leviää varoitus, jonka maankuulu Jounin Kauppa on julkaissut. Verkossa on nimittäin levinnyt sen nimissä huijaus.

Sampo Kaulasen johtaman liikkeen sometilillä varoitellaan erityisesti tapauksista, joissa joku huijaa suomalaisia kaupan nimissä.

– Muistakaa jos teille tulee meidän ”nimissä” kaveripyyntö/viesti missä pyydetään rekistöröitymään jonnekkin niin se on huijjaus! Me ei koskaan pyydetä rekistöröitymään, tilitietoja, luottokorttitietoja tms… tsekakkaa aina nuo lähettäjän nimetki. Tuossa kuvassa olevassa on Jounin Kauppaaa. Väärä! Ilmiantakaa! Vastaavia huijjauksia satelee vaikka kenen nimissä, Jounin Kauppa kirjoittaa.