Camila Cabellon kuvasarja ihastuttaa – bikinitanssi ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Camila Cabello nousi kuuluisuuteen Fifth Harmony -yhtyeen riveistä. Hän kuitenkin erosi yhtyeestä vuonna 2016, minkä jälkeen hän on tehnyt menestyksekästä uraa sooloartistina. Nyt Cabello on tarjoillut faneilleen sosiaalisessa mediassa kuvamateriaalia elämästään.

Camila Cabello julkaisi Instagramissa sarjan kuvia ja videoita, joita hänen kameralleen on kertynyt viime viikkojen aikana. Joukossa on niin arkisia selfieitä, suutelukuva poikaystävä Shawn Mendesin kanssa kuin näyttävä, lyhyt tanssivideo bikineissäkin.

Kuvat ja videot olivat selkeästi Cabellon seuraajien mieleen, sillä ne keräsivät alle vuorokaudessa yli miljoona tykkäystä. 24-vuotias tähti on tullut soolourallaan tunnetuksi hiteistä, kutem Crying in the Club, Havana ja Señorita. Tähden viimeisin albumi oli vuonna 2019 ilmestynyt Romance.