Charly Jordan jätti rintaliivit pukematta – ei näyttänyt häiritsevän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kovaa nousua sosiaalisen median tähdeksi tehnyt yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan poseeraa somessa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Upean kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta.

Tällä kertaa Charly poseeraa Instagramissa julkaisemassaan päivityksessä näyttävästi harmaassa paidassa, jonka alle hän ei ole pukenut lainkaan rintaliivejä. Luonnollisesti paita on kuvissa sensuellisti avoinna, mutta paljastamatta kuitenkaan liikaa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.