Tampereen Uros Live avataan 15. joulukuuta Eppu Normaalin erikoiskeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle parhaillaan rakennettava Uros Live -areena avataan keskiviikkona 15. joulukuuta, jolloin massiivisen areenan lavalle nousevat Eppu Normaali ja noin 60-henkinen Tampereen Filharmonia Santtu-Matias Rouvalin johtamana. Kokoonpanossa on mukana myös muun muassa pianisti Iiro Rantala. Konsertin ohjelma ja uudet sovitukset ovat parhaillaan työn alla.

Kuva: Lapland Hotels

Seuraavana päivänä samalle estradille nousee Popeda. Urheilu- ja konserttiareenan lisäksi Uros Live -areenan yhteyteen on tulossa ravintolamaailma, Lapland Hotelsin hotelli sekä kattoterassille 300 paikkainen terassi- ja saunamaailma Laawu Rooftop Terrace & Sauna.

Vuoden 2022 jääkiekon MM-kilpailut on määrä pelata 13. – 29. toukokuuta Helsingissä ja Tampereella, jossa areenana toimii luonnollisesti Uros Live. Alunperin Tampereella haaveiltiin jääkiekon MM-kisojen järjestämisestä areenalla jo vuodelle 2012, mutta suunnitelma toteutuu viimein 10 vuotta myöhemmin.