Tätä on odotettu! Tanhupallo saa oman televisiosarjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Putous-viihdeohjelmasta suomalaisten suosikiksi noussut Tanhupallo saa oman televisiosarjansa. Näyttelijä Kiti Kokkosen hahmo tullaa nimittäin näkemään MTV3-kanavalla omassa ohjelmassaan jo ensi syksynä. Kyseessä on kanavan mukaan koko perheen hyväntuulinen ohjelma, jossa päästään elämän perusasioiden äärelle 6-vuotiaan riemukkaalta tasolta katsottuna.

Ennakkotietojen mukaan ohjelmassa seikkailee myös Tanhupallon ihastuttava lemmikki Karvamato. Heidät molemmat nähtiin siis alunperin Putous-ohjelman suositun Vuoden sketsihahmo -kilpailun osallistujina. Tanhupallo voitti kilpailun ja hahmo jäi elämään. Viime aikoina Tanhupallo on seikkaillut varsinkin sosiaalisessa mediassa.

Uudessa koko perheen ohjelmassa Tanhupallo ja Karvamato käyvät läpi viikon tärkeimmät uutiset, vastaavat katsojien lähettämiin kirjeisiin ja viettävät aikaa askartelupuuhissa. Ohjelmassa parivaljakon vieraana nähdään julkisuudesta tuttuja henkilöitä.