Diili-Sointu kuumassa alusvaatekuvassa: ”En ikinä osannut odottaa tällaista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen Diili-ohjelman tämän kevään tuotantokauden voittajaksi nousi Sointu Borg. Hän ansaitsi voitollaan kehitysjohtajan paikan Jaajo Linnonmaan konsernissa, ja tulee lisäksi vetämään uutta Fundly-nimistä yritystä.

Sointu Borg jakoi Instagramissa selfien, jossa hän poseera peilin edessä valkoisissa alusvaatteissa. Samalla hän pohti julkisuutta ja roolimallina olemista. 28-vuotiaan tähden mukaan toukokuu on ollut kiireistä ja kummallista aikaa.

– En ikinä osannut odottaa tällaista hulabaloota. Enkä ikinä osannut valmistautua siihen, minkälaisen palautevyöryn koko voitto aiheutti. En oikeen vieläkään ymmärrä, mitä tässä oikein tapahtuu. Kalenteri on täynnä kaikenlaista ja meen vaan paikasta toiseen. Aattelen, että kyllä tää tästä normalisoituu vielä, Borg kirjoittaa.

Sointu Borgin mukaan roolimalliksi kutsutuksi tuleminen on tuntunut vieraaalta ja jopa hieman pelottavalta. Hän pohtii, onko tästä edesäpäin varaa mokailla, mennä laittautumatta puistoon nauttimaan alkoholia ja olla oma tavanomainen itsensä. Borg kuitenkin toteaa olevansa onnellinen ja asennoitunut työskentelemään täysillä kohtuuden rajoissa uusien ovien avauduttua hänen urallaan.