Katie Price järjesti faneilleen yllätyksen – arpoi käytetyt hiustenpidennyksensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja realitytähti Katie Price on nähty vuosien ajan pitkissä hiustenpidennyksissä. Taannoin 42-vuotias tähti päätti muuttaa tyyliään ja poistaa hiuksistaan arvokkaat pidennykset. Fanien iloksi hän päätti myös arpoa käytetyt pidennykset seuraajilleen.

Katie Price yllätti sosiaalisessa mediassa faninsa aiemmin ilmoittamalla, että hän arpoo faneilleen hiustenpidennykset, joita hän ehti käyttämään kuuden viikon ajan. Pidennysten arvo on Daily Mail -sivuston mukaan noin tuhat puntaa.

Katie Price poistatti vaaleat pidennykset hiuksistaan värjätessään kutrinsa tummiksi. Price muutti tyylinsä kokonaan ja on nyt muutaman päivän ajan viihtynyt hyvin lyhyissä omissa hiuksissaan, jotka on leikattu polkkamittaan. Luultavasti omalle tyylilleen uskollinen Price kuitenkin pidentää hiuksensa vielä uudelleen hyvin pian.