Bam Margera -kohu paisuu – Jackass-ohjaaja väittää uhkailleen perhettään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-ohjaaja Jeff Tremaine haki taannoin lähestymiskieltoa Bam Margerasta, jonka paljastettiin aikaisemmin saaneen potkut sarjan neljännestä elokuvasta. Oikeus on sittemmin myöntynyt pyyntöön. Väliaikainen lähestymiskielto määrää Margeran pysyttelemään vähintään 90 metrin päässä Tremainesta ja tämän perheestä.

Jeff Tremainen mukaan hän on joutunut Bam Margeran häiriköimäksi helmikuusta lähtien. Hän kertoo oikeuden pöytäkirjoissa Margeran muun muassa verranneen häntä Harvey Weinsteiniin, jakaneen hänelle alatyylisiä kuvia ja jopa uhkailleen sekä hänen että perheensä henkeä.

– Katso lapsiasi ja allekirjoita sekki. Jos olet ahne ja pihi, vilkaise lapsiasi uudelleen. Vilkaise lapsiasi, mikäli et allekirjoita paperia. Allekirjoita typerä v*tun sopimuksesi, tai muuten et ole turvassa missään, Margeran kerrotaan kirjoittaneen viesteissään.

TMZ-sivuston mukaan Tremaine kertoi viesteissä mainitun sopimuksen olevan Bam Margeran itsensä tekemä. Margera syytti taannoin muita Jackass-tähti hänen hylkäämisestä päihde- ja mielenterveysongelmien keskellä. Steve-O puolestaan kertoi muiden Jackass-tähtien yrittäneen kyllä tehdä kaikkensa Margeran auttamiseksi, mutta lupauksista huolimatta tämä oli ratkennut käyttämään uudelleen päihteitä.