Michelle Lewin mustakultaisissa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut lähes 14 miljoonan seuraamaksi julkkiskaunottareksi.

Viime aikoina hieman hiljaiseloa pitänyt sometähti on nyt astunut valokeilaan ja poseerannut näyttävissä mustakultaisissa bikineissä. Muodokas kaunotar ei jätä katsojille juurikaan arvailun varaa.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.