Mies masturboi suolakurkulla – etupihalla tapahtunut sessio vei putkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei liene yllätys, että jos otsikossa mainitaan sanat ”masturboiminen” ja ”suolakurkku” on tarinan sankari kotoisin Yhdysvaltojen Floridasta. Hätäkeskukseen ilmoitettiin eräänä iltapäivänä miehestä, joka masturboi antaumuksella etupihallaan.

Floridan Tampa Bayssa Oldsmarin kaupungissa asuva 47-vuotias Eric Detiege oli laskenut housunsa alas ja asettunut makaamaan talonsa eteen. Miehen toisessa kädessä oli hänen sukuelimensä ja toisessa suolakurkku. Voitte varmasti arvata loput.

Hän masturboi maassa maaten samalla kun työnsi suolakurkkua rektaalinsa uumeniin toisella kädellä. Poliisit nappasivat hänet talteen siveettömästä käytöksestä. Poliisiraportin mukaan Detiegen kädessä on tatuointi: ”Ainoastaan Jumala voi tuomita minut”.

Poliisi