Kourtney Kardashian vietti juhlapäivää biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kourtney Kardashian on ollut kevään aikana tiuhaan tahtiin otsikoissa erityisesti ihmissuhde-elämänsä vuoksi. Tähti seurustelee nykyään Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin kanssa.

Nyt Kourtney Kardashian on jakanut Instagramissa kuvasarjan Memorial Day -juhlapäivän vietosta. Ensimmäisessä otoksessa tähti nähdään poseeraamassa kameralle kirjavissa bikineissä. Tämän jälkeen Kourtney jakoi sarjan videoita, joissa hänen lapsensa ja Travis leikkivät yhdessä kesäisissä merkeissä.

Memorian Day on on Yhdysvalloissa kansallinen vapaapäivä, jota vietetään maassa hieman Suomen Kaatuneiden muistopäivän tavoin. Kourtney Kardashianilla on kolme lasta entisestä parisuhteestaan Scott Disickin kanssa, ja Travis Barkerilla puolestaan kaksi lasta ex-vaimonsa Shanna Moaklerin kanssa.