Minttu Kaulanen pulahti uimaan – hulvaton kuvapari someen: ”Instagram vs reality”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet nauttia jo vuosien ajan rempseän ja rennon Michele Murphy-Kaulasen suorapuheisuudesta niin sosiaalisessa mediassa kuin televisiossakin. Sampo Kaulasen vaimo ja somejulkkis nähtiin äskettäin Farmi-ohjelman uuden tuotantokauden kilpailijana. Nyt Minttu on esitellyt miten hän nautiskelee alkavasta kesästä.

Somepäivityksessään Minttu Kaulanen nähdään uimapuvussa menossa uimaan hyytävän kylmään veteen. Leveästi auringonpaisteessa hymyilevä julkkiskaunotar paljasti samalla hulvattomalla tavalla sosiaalisen median pintaliidon ja todellisuuden eron. Kuvaparin toinen otos edustaa nimittäin todellisuutta.

– Instagram vs reality. Meinattiin äitin kans pissiä housuun nauramisesta kössyköiden kera (kiitos @niinakuhta tästä legendaarisesta sanasta! Mut ny mökkeillään äipän @sarihelena kanssa @villamuru, Minttu Kaulanen kirjoitti.