Kourney Kardashian käänsi katseet kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kourtney Kardashian on ollut kevään aikana tiuhaan tahtiin otsikoissa erityisesti ihmissuhde-elämänsä vuoksi. Tähti seurustelee nykyään Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin kanssa. Turvamiestensä ansiosta julkkiskaunotar huomataan minne hän meneekin.

Nyt Kourtney on bongattu kadulla, kun hän oli matkalla kuntoilemaan. Kuvasta voidaan huomata miten estottomaan asuun pukeutunut näyttävä tummaverikkö pysäyttää ympärillään kaiken ja kääntää jokaisen katseet itseensä.

Kourtney Kardashian on perheenäiti, jolla on kolme lasta entisestä parisuhteestaan Scott Disickin kanssa, ja Travis Barkerilla puolestaan kaksi lasta ex-vaimonsa Shanna Moaklerin kanssa. Hänen suhdekiemuransa muuttuvat päivä päivältä, joten edes yhdysvaltalaiset viihdelehdet eivät pysy niissä enää mukana.