Poliisille hälytyksiä Hangossa maastoon levitetyistä makkaroista – koiranomistajan pelkäsivät pahinta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etenkin sosiaalisessa mediassa kerrotaan toisinaan tapauksista, joissa koiria olisi yritetty vahingoitta alenkkipoluille jätetyillä myrkytetyillä herkuilla. Nyt poliisi on saanut ilmoituksia Hangon  seudun maastoon levitetyistä makkaran- ja lihanpalasista. Niistä ei kuitenkaan ole löydetty myrkkyä.

Maastoon levitetyt makkarat ja lihapalat herättivät keskustelua sosiaalisessa mediassa. Muutamien koirien väitettiin jopa sairastuneen nitä syötyään ja tarvinneen sairaalahoitoa. Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan tutkituista näytteistä ei kuitenkaan laboratoriossa havaittu ylimääräisiä aineita.

Poliisi kertoo laboratoriotulosten pohjalta uskovansa, että tutkitut makkarat ja lihat olisivat päätyneet maastoon jostain muusta syystä kuin myrkytysaikeissa. Makkaran- ja lihanpalojen maastoon jättäneiden henkilöllisyyttä ei ole kyetty selvittämään. Poliisin tiedotteen mukaan tapauksen esitutkinta keskeytetään toistaiseksi.