Sohvaperunat-sarjaan haetaan uusia tähtiä – yksi alue ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yle TV2 -kanavalla esitettävän Sohvaperunat-sarjan idea on yksinkertaisuudessaan nerokas. Sarjassa ihmiset eri puolilta Suomea katsovat ja kommentoivat televisiossa nähtäviä ohjelmia arkiseen mutta samaan aikaan nokkelaan, hauskaan ja tarkkaavaiseen tyyliin.

Sohvaperunat jatkuu uusin jaksoin ensi syksynä 12. tuotantokauden merkeissä. Nyt sarjaan haetaan jälleen uusia kasvoja katsomaan ja kommentoimaan puhutuimpia tv-ohjelmia. Uusia sohvaperunoita etsitään tällä kertaa erityisesti Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun alueilta.

Uusien sohvaperunoiden haku on käynnissä vielä noin viikon ajan, 13. kesäkuuta saakka. Perustietojen kuten nimien, ikien, asuinpaikan ja tunnistettavien kasvokuvien lisäksi hakijoilta odotetaan selkeää ja kattavaa kuvailua siitä, miksi juuri he olisivat sopiva lisä ohelmaan. Tarkemmat tiedot hakemisesta löytyvät Ylen sivuilta.