Herkullinen kakku, jota ei tarvitse paistaa – tässäkö kesän hittikakku?

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Joskus kun harmittaa ja arki ahdistaa, kannattaa olla itselleen armollinen ja tehdä kaikkea hyvä mieltä tuottavia asioita. Se voi olla pitkä lenkki meren rannalla tai aarnimetsässä, kuuma suihku ja kakkupalan nauttiminen kahvikupposen ääressä.

Osa ihmisistä poistaa stressiä leipomalla. Nyt vinkkaamme netin syövereistä esiin putkahtaneen kakkureseptin, jossa ei tarvitse käyttää uunia. Tee ensin perinteinen keksipohja digestive-kekseist ja voista. Voit lisätä pohjaan myös fariinisokeria.

Sekoita kuohukerma. Sekoita sen jälkeen kulhossa maustamatonta tuorejuustoa, sokeria, vaniljauutetta ja sitruunamehua ja tomusokeria sekä rahkaa. Sekoita tuorejuustoseos kevyesti kuohukerman kanssa ja kahteen osaan.

Toiseen osaan lisätää tehosekoittimella soseutettuja marjoja tai vaikkapa granaattiomenan siemeniä, kuten videon reseptissä on neuvottu. Seos kaadetaan jääkaapissa jähmettyneen keksipohjan päälle. Sen jälkeen jäädytetään 20 minuuttia ja pannaan päälle loput tuorejuustokermaseoksesta. Sen jälkeen kakku koristellaan ja annetaan olla jääkaapissa vuorokauden ajan ennen tarjoilua.

https://www.facebook.com/powerofpositivity/videos/262967018635568