Ihanat lahjat vauvakutsuille – nämä voit myös postittaa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vauvakutsut ovat vakiintuneet myös Suomeen, jolloin juhlitaan tulevaa pienokaista. Kyseessä on tavallaan yllätysjuhlat, jolloin äiti tai molemmat vanhemmat saavat erityiskohtelua. Vauvakutsuille on tapana viedä lahja.

Tänä vuonna ei ole voinut järjestää juhlia, koska koronavirus vaikuttaa kaikkiin kokoontumisiin ikävästi. Listasimme kuitenkin lahjaideoita, jotka voi myös postittaa uuden pienokaisen odottajille. Mikäli lapsia on jo perheessä entuudestaan, varsinaista vauvakrääsää lienee turha lähettää.

Laadukas hoitolaukku, kantoreppu tai -liina, unipussi ja vauvan villasukat kelpaavat aina. Vanhemmat ovat varmasti myös mielissään lahjakortista, mikä mahdollistaa yhteisen laatuajan lapsukaisen syntymää ennen – tai mahdollisesti jokunen kuukausi sen jälkeen. Retkisänky on tarpeellinen hankinta, ja niitä on nykyään todella kompakteissa paketeissa.

Vaippoja tarvitaan aina. Mitä enemmän perhe saa vaippoja käyttöönsä, sitä helpommaksiheidän arkensa muuttuu. Vaatteiden sijaan voi ostaa lahjakortin lastenvaateliikkeeseen, jotta perhe voi hankkia varusteita tarpeen mukaan. Hemmotteluvälineitä, herkkuja ja Sophie la Girafen tuotteita voi antaa aina.

https://www.instagram.com/p/BsXdMh7Fdj5/