Suvi Pitkänen avautui Selviytyjät-kohtalostaan: ”Pitsistringeillä pääsi aika pitkälle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Suvi Pitkänen on nähty kuluneen kevään aikana televisiossa suositun Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana. Hän selvisi kilpailussa varmasti pidemmälle kuin valtaosa televisiokatsojista alunperin uskoi. Nyt hän on avautunut sosiaalisessa mediassa kohtalostaan ohjelmassa.

Lopulta neljännelle sijalle selviytynyt Pitkänen paljasti viimein tuntemuksia kilpailun kulissien takaa. Hänen mukaansa lähtö tuli lopulta omalla tyylillä. Samalla Suvi paljasti, että kuvausten kylmyys oli hänelle henkilökohtaisesti kova paikka.

– Pitsistringeillä pääsi aika pitkälle! 4.sija Selviytyjissä, yhdessä kovimmista ja tunnetuimmista reality sarjoista. Olen tyytyväinen! Ja tyytyväinen myös päätöksen lähteä omalla tyylilläni. Mulle jokainen päivä oli voitto. Mun oli vaikea löytää paikkaani, kylmyys meinasi tehdä mut hulluksi ja jatkuva analysointi ja pelaaminen väsytti mieltä, Suvi Pitkänen kirjoitti.

– Fyysisesti en ollut kisassa vahva mutta valitsin pelitaktiikkani oikein. Pelasin huomaamattomasti,ketään julmasti selkään puukottamatta,finaali tuomaristoa ajatellen. Oli huikea matka! Kiitos @selviytyjatsuomi.