Aseistautunut mies pidätettiin Yhdysvaltojen varapresidentin kodin ulkopuolella

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen varapresidentti Kamala Harrisin kodin läheisyydessä pidätettiin keskiviikkona poliisin etsintäkuuluttama mies. 31-vuotias Paul Murray oli lähestyessä Washington D.C.:ssä sijaitsevaa varapresidentti Kamala Harrisin virka-asuntoa aseistautuneena.

Yhdysvaltojen salaisen palvelun agentit pysäyttivät Texasista kotoisin olevan Paul Murrayn varapreisdentin virka-asunnon ulkopuolella. Hänen ajoneuvostaan löydettiin AR-15 -puoliautomaattiase, 113 rekisteröimätöntä ammusta ja viisi 30 ammuksen lipasta. CNBC-uutissivuston mukaan Murray oli jo valmiiksi poliisin etsintäkuuluttama,

Paul Murray pidätettiin ampuma-aseiden hallussapitoon liittyvistä rikosnimikkeistä. Kamala Harris ja hänen aviomiehensä Doug Emhoff eivät olleet pidätyshetkellä varapresidentin virka-asunnossa, jota remontoida parhaillaan. Sen sijaan he asuvan tällä hetkellä Valkoisen talon lähellä sijaitsevassa Blair Housessa.