Kuuma biksuvartalo! Marvel-tähti Brie Larson nautti kesästä uima-altaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Brie Larson on nähty valkokankaalla niin ylistetyissä pienen skaalan draamoissa kuin suurissa Hollywood-spektaakkeleissakin. Monille hän on tullut tunnetuksi roolistaan Marvelin supersankarina Captain Marvel ja Avengers: Endgame -elokuvissa.

Nyt Brie Larson on ilahduttanut fanejaan jakamalla Instagramissa otoksen, jossa hän nauttii kesän lämmöstä. Kuvassa tähti nähdään poseeraamassa kameralle uima-altaan reunalla. Toisessa tuoreessa kuvassaan hänet nähdään hieman toisenlaisissa tunnelmissa, tutustumassa Kalifornian Disneylandin uuteen Avengers Campus -vetonaulaan.

Brie Larson voitti vuonna 2015 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon Room-elokuvasta. Hänet tunnetaan myös muun muassa elokuvista Ihan yössä, Kong: Skull Island ja Short Time 12. Captain Marvelin rooliin hän tulee palaamaan parhaillaan työn alla olevassa The Marvels -elokuvassa.