Jessica Alban tytär teini-ikään – äidin kuvapäivitys sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica Alba on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia Hollywood-kaunottaria. Nainen on näytellyt monissa menestyksekkäissä elokuvissa, joissa hän on aina saanut hyvin keskeisen roolin ellei jopa pääroolia. Taannoin Jessica täytti 40 vuotta ja julkaisi hyväntuulisen videon syntymäpäiväjuhlistaan. Nyt perheessä on juhlittu jo seuraavia synttärijuhlia.

Jessica Alba julkaisi nyt päivityksen, jossa hän onnittelee kuvien kera Honor-tytärtään, joka täytti 13 vuotta. Teini-ikään päässyt nuori nainen suorastaan herkisti äitinsä, joka kehui tytärtään päivityksessä vuolaasti. Jessica muun muassa kertoi vuodattavansa rakkauden kyyneleitä katsoessaan tytärtään pitkään.

Jessica Alba taannoin järjesti itselleen syntymäpäiväjuhlat keskiviikkona 40-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi. Paikalla oli vain vähän vieraita ja juhlat pidettiinkin lähinnä rakkaimpien ystävien ja perheen kesken. Alba julkaisi syntymäpäiväjuhlista koostetun videon, jossa nähdään miten nainen herkuttelee sushilla ja kuppikakuilla ulos katetulla juhlapöydällä.

Alba kuuluu niihin Hollywood-tähtiin, jotka eivät tunnu ulkonäöltään ikääntyvän lainkaan. Sen vuoksi moni onkin aiemmin epäillyt, että tähti on ottanut kasvoihinsa täyteaineita. Alba on kuitenkin kiittänyt hyvästä ihostaan ja nuorekkaasta ulkonäöstään hyviä geenejä, terveellistä ruokavaliota ja puhdasta kosmetiikkaa.